Патрулка катастрофира през нощта на 13 май в Монтана, съобщиха

...
Патрулка катастрофира през нощта на 13 май в Монтана, съобщиха
Коментари Харесай

Патрулка катастрофира в Монтана

Патрулка катастрофира през нощта на 13 май в Монтана, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Инцидентът се е случил наоколо до кръстовище на ул. „ Индустриална “ и ул. „ Иван Давидков “.

На прав сектор преди кръстовището 54 годишният водач влезнал в лентата за насрещно придвижване заради похищение на вниманието и се блъснал в желязна ограда на железопътна светофарна уредба.

Двамата полицейски чиновници в автомобила не са потърпевши. Има материални вреди. На лидера е направена инспекция за алкохол, която е негативна. По случая е формиран акт на водача, протокол за пътнотранспортно произшествие (ПТП) и е формирана инспекция в ОД на Министерство на вътрешните работи Монтана.

През предходната година в област Монтана има трима служители на реда с леки телесни повреди, потърпевши при осъществяване на служебните си отговорности. При саморазправи в ромски квартали в Монтана и Вършец са потърпевши двама.

При инспекция на мястото на ПТП е потърпевш един чиновник на реда. През тази година има един потърпевш служител на реда при инспекция на сигнал за битова разпра.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР