Патрулен полицай от MOTORWAY разкри някои от най-странните гледки, които

...
Патрулен полицай от MOTORWAY разкри някои от най-странните гледки, които
Коментари Харесай

Патрулирам по най-дългата британска магистрала и вие виждате най-странните гледки – всички ни казват едно и също

Патрулен служител на реда от MOTORWAY разкри някои от най-странните гледки, които е виждала по време на работа, и споделя, че всички им споделят едно и също.

Заводът Sian, основан на гара Bescot на M6, разкри някои от вдигащите вежди подиуми, на които е била очевидец през годините.

Нейната работа освен отваря очите, само че може също е рисково и от време на време е в края на обидното държание, до момента в който извършва отговорностите си в Уест Мидландс.

Сиан, на 26 години, сподели пред BirminghamLive: „ Някои хора просто не осъзнават каква работа в действителност вършим. Не затваряме платно, в случай че в действителност не се постанова, с цел да го създадем безвредно за другите водачи.

„ Преди няколко дни на затварянето на M5 [имаше] много отклонения и много. няколко ядосани водачи. Те ни назоваха с имена през прозореца, пляскаха с клаксони, ние затворихме единствено тъй като трябваше.

„ В края на деня ние просто си вършим работата, разбирам, че е разочароващо, само че ние затваряме нещата единствено в случай че би трябвало. "

Докато работих к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР