Патриция Реджина, по мъж Гучи, стана известна у нас след

...
Патриция Реджина, по мъж Гучи, стана известна у нас след
Коментари Харесай

Убийцата на Гучи се радва на милионите си

Патриция Реджина, по мъж Гучи, стана известна у нас след кино лентата “Домът на Гучи " на режисьора Ридли Скот, излязъл през 2021 година На Запад нейната история е необятно отразена в медиите в края на 90-те години на предишния век. В италианската преса я назовават Черната вдовица. Тя е наказана като гарант на убийството на някогашния си брачен партньор Маурицио, правоприемник на семейството Гучи, и излежава 18-години в пандиза, напомня " Труд ".

Всъщност е наказана на 29 година, а през 2000 година Апелативният съд в Милано понижава присъдата ѝ на 26. Когато ѝ оферират да излезе на независимост през 2011-а, в случай че стартира да работи, Патриция споделя: “Никога не съм работила през живота си и не имам намерение да стартирам в този момент ".

Черната вдовица излиза от пандиза през октомври 2016 година Днес 72-годишната жена живее в Милано, съветник е на бижутерийната компания Bozart и получава годишно над 1 млн. $ от “Гучи " по силата на съглашение, подписано с компанията през 1993 година Изплащат ѝ и 22 млн. $, насъбрани, до момента в който е в пандиза. Известно време от тези пари харчат двете ѝ дъщери, само че съдът ги задължава да ги върнат на майка си, което е повода те да не желаят повече да я видят.

Патриция Реджани живее с папагала и кучето си, които постоянно разхожда по улиците, и никога няма тип на страдаща, нито на разкайваща се. Не инцидентно е станала крилата една от фразите ѝ: “По-добре е да плачеш в ролс-ройс, в сравнение с да си благополучен на колело ". А когато след стартирането ѝ от пандиза кореспондент я пита за какво е наела палач, а не е застреляла персонално някогашния си брачен партньор, дава отговор: “Зрението ми не е толкоз положително - не желаех да пропусна ".

Патриция се ражда през 1948 година в малко градче покрай Милано. Майка ѝ е сервитьорка, татко си не познава. Късметът идва при нея, когато е осиновена от богатия бизнесмен Фердинандо Реджани. Той глези момичето, разхождайки го в скъпи коли и задоволявайки всичките му прищевки. Така Патриция израства като презадоволена госпожица, която също така е и красива, и амбициозна. В светските среди тя среща Маурицио Гучи, правнук на създателя на фамозната марка. Неговият татко Рудолфо изначало не утвърждава кандидат-снахата, само че по гледище на Маурицио сватбата се състои през 1972 година

Преместват се в Ню Йорк, живеят в 800-квадратово суперлуксозно жилище, пътуват по света и харчат милиони.

Предвидливият Рудолфо влага парите си в скъпи парцели - няколко острова, вила в Акапулко, Мексико, четири вили в швейцарския курорт Сент Мориц, първокласна 64-метрова яхта. През 1977 година се ражда първата им щерка - Алесандра, през 1981 година втората - Алегра. Патриция става съветник във фамилната компания и може да се каже, че заработва благосъстоянието си.

Сладкият живот на единствения правоприемник престава, когато Рудолфо умира ненадейно през 1983 година Налага се синът му да оглави бизнеса, само че се оказва, че той няма комерсиалния усет на татко си. Взема неправилни бизнес решения, води борби с останалите членове на фамилията, чиито дялове изкупува, доверието в марката се разклаща заради фалшификатите, които наводняват пазара. Отгоре на всичко Маурицио има връзка със фамилната другарка Паола Франки. През 1992 година се постанова да оперират Патриция от израстък в мозъка. Тя се възвръща бързо, само че на идната година идва нов удар - брачният партньор ѝ взема решение да продаде целия си дял от компанията, с което признава цялостния си неуспех.

През 1994 година фамилията се развежда. На 27 март 1995 година Маурицио е погубен пред офиса си с четири патрона, изстреляни от наемен палач. Минават две години, до момента в който издигнат обвиняване на неговата вдовица. След дълга правосъдна борба, необятно отразена в медиите, тя е наказана през 1997 година Присъди получават също нейната ясновидка, мъжът, свързал двете дами с килъра, самият убиец и водачът му.

Патриция признава, че е била смутена от желанието на някогашния си мъж да се ожени за Паола Франки и от това, че той оставя дъщерите си без завещание. Не е без значение и фактът, че след възможния му брак нейната прехрана от 1,7 млн. $ годишно е щяла да бъде понижена на половина - сума, която тя назовава “купа с леща ".

Нищо чудно, че жена с сходно самочувствие не утвърждава облика, с който я показват във кино лентата “Домът на Гучи ". Тя е недоволна от това, че не са я поканили да взе участие в плана и не харесва осъществяването на “двойничката " си Лейди Гага. За актрисата споделя в изявление, че е било редно да пристигна и да се срещнат. Лейди Гага, от своя страна, отсича, че никой няма да ѝ споделя коя е Патриция Гучи, даже самата Патриция Гучи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР