Патриша Тийвс, която твърди, че е нападната с пистолет от

...
Патриша Тийвс, която твърди, че е нападната с пистолет от
Коментари Харесай

След задържането на Христо Шопов: В основата на скандала бил спор за кучета

Патриша Тийвс, която твърди, че е нападната с револвер от артиста Христо Шопов,  се яви на разпит в 7 Районно полицейско ръководство. Тя изясни, че не може да разяснява случилото се, само че посочи, че през вчерашния ден за първи път е говорила с Христо Шопов. Тийвс напусна 7 РПУ след към час.

Актьорът е арестуван в 7 РПУ, а повода е, че е заплашил жена с оръжие след спор сред съседи в София.

Твърди се, че той е нападнал с револвер млада жена, заплашил я с ликвидиране и я набил

Патриша Тийвс е снимала с видео спречкването, на което се чува репликата „ Ще те убия ”, само че не излиза наяве дали артистът носи револвер.

А до заканите се стига след междусъседски спор.

Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал „ Малинова котловина ” от няколко години. Твърди, че връзките ѝ с тях от дълго време са обтегнати поради спор за кучета, написа БГНЕС.

Повдигнато му е обвиняване за владеене на опиати

Според описа на Патриша през вчерашния ден тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, брачната половинка на Шопов, паркира след нея по този начин, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и подвига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и поражда скандал, споделя Тийвс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР