Патрис Хан-Калърс. Тя е един от основателите на въпросното движение

...
Патрис Хан-Калърс. Тя е един от основателите на въпросното движение
Коментари Харесай

Лидерката на Black Live Matters с имоти за милиони, живее в най-белия квартал на Лос Анджелис

 Патрис Хан-Калърс. Тя е един от създателите на въпросното придвижване Black Live Matters, тя е повода да забележим толкоз доста митинги в Съединени американски щати, в това число тези в памет на Джордж Флойд, който бе непретенциозно заровен в златен ковчег.

Тя е съоснователка на BLM през 2013 година, когато в Съединени американски щати оправдаха бял служител на реда, умъртвил черен младеж. След гибелта на Джордж Флойд в Минеаполис предходната година, BLM се трансформира в една от най-популярните организации за битка с расизма и расовото неравноправие.

Ако през миналата година сте следили неимоверното принуждение, само че не над цветнокожи, а над хора от европеидната раса и най-вероятно сте цъкали с език, тъй като насилието, обирите, изгарянето и виковете " Убийте първо белите! “, е минало някакви граници, то за положителната работа има и цена.

Очевидно е, че в случай че съумеете да разпалите една маса и я накарате да повярва, че е права, то възможностите ви да инкасирате доходи от новата идеология не са по никакъв начин малко.

Патрис е едвам на 37 години, само че към този момент съумя да закупи първокласни жилища из цяла Америка. Това е впечатляващо, имайки поради главното й занятие – деятел в Неправителствени организации. Някои от главните ѝ активи включват първокласни жилища и къщи в курортни точки из страната, оценяващи се на сумата сред 5 и 20 милиона $, като това е информация на нейния брокер. Тя е придобила къща за 1.4 милиона $, до която се доближава по частен и охраняван път, разказва chr.bg.

Локацията е Лос Анджелис, а против няколко хиляди квадрата е несъмнено, че няма  да страда изключително за онеправданите, откакто разполага с красива гледка, първокласни осъществявания и още доста други. Според информация от самия брокер, Топангския каньон има единствено още няколко къщи, които ще бъдат напълно непокътнати за по-заможните притежатели, измежду които е явно и самата Патрис.

Хан-Калърс беше наречена измамница. Журналистът Джейсън Уитлок написа в Туитър: " Тя имаше доста благоприятни условия къде да живее. Но избра едно от най-белите места в Лос Анджелис. Сега тя ще има от кого да избира, с цел да се оплаква при толкоз доста бели ченгета и толкоз доста бели съседи. Ето, това е избор, брато! “

Писателят и деятел за права на чернокожите Анди Нго напомни, че " Хан-Калърс се самоопредели като болшевик и се застъпваше за премахването на законите на капитализма “.

Харченето на запаси, които по принцип идват непосредствено под формата на щедрост и са предоставени от разнообразни доброжелатели, стартира да губи своята стойност, когато се влага в първокласни парцели. Вече има ангажирано без значение следствие, само че вредите към този момент са направени. Любопитна детайлност е, че Патрис закупува няколко парцела, където афро-американското общество е едвам от 1.8%.

Миналата година Патрис и нейната половинка Джаная закупуват четвърти парцел – ранчо с частна самолетна писта и хангар, както и апартамент от 300 квадрата в дребен частен квартал. Към това прибавяме още един забавен парцел на към 30 минути от Атланта, притежаващ вътрешен басейн, още веднъж дребна самолетна писта и още доста други. Въпросното имение коства към 415 хиляди $, закупен към 2 години след издаването на първите записки на дамата. През октомври активистката подписва 2-годишен контракт с Уорнър Брадърс, в който ще продуцира гласове на афро-американци, които са били маргинализирани през годините. Не е известно дамата да е получавала някакво предплатено възнаграждение при подписването на договорите.

Според информацията, имотната тресчица стартира някъде през 2016 година редом с нейната съществена работа във въпросните организации за правата на афро-американци. Още същата година закупува жилище за 510 000 $, а по-късно още едно за почти 800 000 $.

Патрис се дами за своята половинка Джаная и явно сплотяват освен персоналните си активи, само че и тези, които са на двете организации – канадската и американската. През 2018 година общият брой парцели е към този момент уголемен с още 3 къщи. През 2020 година прибавят още малко водно пространство,  което е обвързано с първокласен курорт на  Бахамит, който има частна  марина, както и дизайнерско голф игрище. На тази територия парцелите са с към 6 спални, частно кино и панорама към пристанището.

Цената остава загадка и се дават някои от своите сметки, с цел да може да стартират самите договаряния. Сериозният въпрос е заложен от името на малцинството и тези, които съумяха да обират безнаказано магазини, да демонстрират своята експанзия и да имат вяра, че всичко това е вярно.

Патрис е почнала живота си в малко апартаментче, живеейки с двамата си братя и сестра в Лос Анджелис. Никой не може да каже по какъв начин са закупувани в този момент първокласните парцели, никой не може да удостовери и кои са спонсорите. На 37 години тя има първокласни парцели, освен това без да може да потвърди своите доходи, а и никой не се интересува.

След като през 2020 година Джордж Флойд се трансформира в звездата на митингите, които в следствие ще донесат сред 90 милиона за организацията и още 21.7 милиона от други по-малки организации, като останалите дарения не се афишират.

Някои хора от другата страна на организацията споделят, че Патрис е получила към 120 хиляди $ през 2013 година, когато се занимава с активизъм, обществени речи и други, през 2019 година не е написано никакво заплащане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР