Патрис Евра от мнозина е считан за един от най-добрите

...
Патрис Евра от мнозина е считан за един от най-добрите
Коментари Харесай

Патрис Евра за Джеймс Милнър: Най-големият досадник! Преследваше ме дори в тоалетната

Патрис Евра от мнозина е считан за един от най-хубавите крайни бранители в историята, само че даже човек с неговата класа е срещал противници, които са влизали под кожата му. Французинът уточни точно Джеймс Милнър, като най-трудния си противник в кариерата.

„ Кой бе най-трудният ли? По-скоро ще ви кажа кой бе най-достадният - Джеймс Милнър “, сподели Евра пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Двамата имаха съществено съревнование още от дните, когато Милнър носеше екипа на Манчестър Сити, а градското съревнование бе достигнало пика си.

„ Хората чакат да кажа някой различен, само че за мен Джеймс Милнър е индивидът. Причината бе, че той постоянно се отбраняваше повече, в сравнение с самият аз. Считам себе си за атакуващ бранител, а най-достадното бе, че той ме преследваше на всички места. Дори да отидех до тоалетната, той отново щеше да ме преследва “, сподели още някогашният френски национал.

Милнър сега е състезател на Ливърпул и въпреки да е на преклонна футболна възраст, продължава да е най-трудолюбивият състезател, когато излезе на терена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР