„Патриотите са напълно възможен партньор след изборите“, заяви в предаването

...
„Патриотите са напълно възможен партньор след изборите“, заяви в предаването
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Патриотите са напълно възможен партньор

„ Патриотите са изцяло вероятен сътрудник след изборите “, съобщи в предаването „ Лице в лице “ Томислав Дончев – лидер на листата на ГЕРБ в Гарово. Коментирали сме всички благоприятни условия и те не са доста, означи той.

Според него съдружното ръководство е мъчно „ Това са разнообразни политически сили с разнообразни цели. Понякога има напрежение, само че би трябвало да се гледа финалният резултат “, изясни той.

Той изключи опцията ГЕРБ да влезе в коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

„ Имаме решение на конгрес, с което ни е неразрешено да имаме парламентарно съдействие под формата на съдружно държавно управление с Българска социалистическа партия “, изясни Дончев.

„ Ако има задоволителен парламентарен запас бихме поели отговорността да управляваме, в случай че няма – ще служим почтено в съпротива “, уточни Дончев.

„ Трябва да сме по-добри като контакт с хора – да разбираем какво се прави и за какво се прави, това би трябвало да е главната сфера на усъвършенстване в работата ни “, уточни още Томислав Дончев, който е и вицепремиер.

Ще се боря за концепциите и задачите, които имам, без значение на каква позиция съм, съобщи той.

Като вицепремиер той разяснява и въвеждането на електронното ръководство в страната. „ През последния мандат е сторено доста, евентуално не задоволително, само че са внедрени основни системи. Благодарение на тях и българският бизнес, и българските жители, могат да поддържат връзка по-лесно с администрацията “, изясни Дончев.

Като образец той уточни електронните услуги на Национална агенция за приходите, електронните публични поръчки, електронното подаване и отчитане на планове, както и това, че администрациите поддържат връзка по електронен път по сред си.

Положен е фундамента на електронното ръководство в България, означи Томислав Дончев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР