Патриотите от ВМРО откриха днес в парк Св. Троица в

...
Патриотите от ВМРО откриха днес в парк Св. Троица в
Коментари Харесай

ВМРО откри кампанията си с българско хоро към Европа

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация откриха през днешния ден в парк " Св. Троица " в столичния регион " Илинден " предизборната си акция за европейски избор на 26-и май. 

Водачът на листата Ангел Джамбазки поведе българското хоро към Европа, а последователите на Воеводите носеха тениски с надпис " Ангел Джамбазки е моят човек ". Илиян Луков и танцьорите от отбор " Мездра " се погрижиха за великденското въодушевление.

Партията ще е под номер 3 в бюлетината за изборите за Европейски парламент на 26 май. Водач на листата на ВМРО-Българска национално придвижване е Ангел Джамбазки. След него в листата са: Юлиан Ангелов, Александър Сиди, Андрей Слабаков, Димитър Шивиков, Райна Дончева, Кристиян Шкварек, Мария Цветкова, Александър Урумов, Карлос Контрера, Христо Смоленов, Теодора Мичева, Иво Пазарджиев, Цветомир Петров, Вергил Кацов, Красимир Червилов и Румяна Борисова.

Това е нашият тим, с който продължаваме да браним България, да браним българските дела, като една такава идея е отбраната на работните места на българите в транспортния бранш. Всеки един от тях е самичък по себе си извънредно потребен. Всички са експерти в своите области, съобщи Джамбазки. 

Той добави, че това ще бъде борба против псевдолибералните идеологии и борба за отбрана на българския народен интерес в Европа. Продължаваме да браним родните граници от незаконните мигранти и непознатите нашественци, съобщи още Джамбазки. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР