Патриотична коалиция - Воляи НФСБ представиха водачите си на листи

...
Патриотична коалиция - Воляи НФСБ представиха водачите си на листи
Коментари Харесай

Воля и НФСБ представиха листите си, Марешки и Симеонов водят във Варна и Бургас

" Патриотична коалиция - " Воля " и НФСБ " показаха водачите си на листи в страната. От 9 март стартират да подписват контракт с жителите.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще води листата в Бургас, а водачът на " Воля " Веселин Марешки - във Варна. Това, че сме водачи единствено на една листа, демонстрира нашето самочувствие, разяснява Марешки. Имаме самочувствието, че сме свършили добра работа за хората, по тази причина не си слагаме запаси да се пишем и в други листи, добави той.

Кръстина Таскова ще е лидер на две листи - в Добрич и в Стара Загора. Това било едно от двете изключения, тъй като е родом от Добрич, само че намерила огромната обич в Стара Загора и живее там понастоящем. Боряна Георгиева е лидер в 25 МИР-София и в Шумен. Борис Ячев ще е отпред на листата в Пловдив-област, Елена Пешева - в Пловдив, Симеон Найденов - в Търговище, Полина Христова - в Плевен.

От " Воля " подчертаха, че 90 % от листите са с цивилен, а не партийни претенденти. В тях за първи път имало медицински сестри, фелдшери и изявени спортисти. Марешки означи, че в листите на " Патриотична коалиция - " Воля " и НФСБ " влизат титани в спорта като Димитър Пенев, Петър Жеков - първата " Златна обувка " на България. В листите на групировката е и военачалник Димитър Шивиков.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

От 9 март започваме в цялата страна да разписваме контракт с жителите, съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки. Едно от посланията, с които се обръщаме към хората, е " Гласувайте ни задания ", уточни той. Марешки сподели, че имат доста мощна стратегия и няма да вземат участие в черна акция.

" Разбираме се с половин дума, което не е се случвало в други обединения. Ние сме развили своите бизнеси с две ръце - това ни сплотява. Държавата не трябва да задушава дребния предприемчив българин. Борба против монополите! ", съобщи Симеонов.

Нашето чисто политическо минало е в основата на образуването на обединението, съобщи Валери Симеонов. Той уточни, че с " Воля " са имали доста общи позиции и взаимно са си подкрепяли законопроекти, тъй като двете политически партии са построени върху основата на икономическия национализъм - нещо, което в предходните обединения не се е получавало изключително сполучливо. По думите му, това е основата на бъдеща управническа стратегия, която слага преди всичко приходите на българските жители посредством нарастване на пенсиите. Втората задача, която си слагаме, е да подадем ръка на дребния и междинния бизнес, сподели Симеонов. От патриотичната коалиция ще се борят с монополите и картелите, и с хазарта. Обединявало ги и недопускането на Движение за права и свободи до ръководството.

На въпрос дали биха подкрепили държавно управление " Борисов 4 ", Симеонов отговори: " Само след координиране на програмата за ръководство ".

 Снимка: Българска телеграфна агенция

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР