Патрик Виейра смята, че празненствата на вратаря на Астън Вила

...
Патрик Виейра смята, че празненствата на вратаря на Астън Вила
Коментари Харесай

Патрик Виера за Емилиано Мартинес: Глупава постъпка

Патрик Виейра счита, че празненствата на вратаря на Астън Вила Емилиано Мартинес са били " глупави " и са помрачили успеха на Аржентина на финала на Световното състезание по футбол против Франция.

Мениджърът на Кристъл Палас, който също е международен първенец с Франция през 1998 година, приказва на конференция преди мача на своя отбор във Висшата лига против Фулъм.

" Някои от фотосите на вратаря, които видях, помрачават малко това, което направи Аржентина на шампионата ", сподели Виейра.

" Не мисля, че той имаше потребност от това. Понякога не може да контролирате реакциите, взети в положение на страсти. Но това беше неуместно от остарялата на Мартинес ", добави треньорът.

След успеха на Аржентина над Франция след осъществяване на дузпи вратарят бе сниман да прави непристоен жест с премията си за най-хубав пазач на шампионата. След това по време на празнествата в Буенос Айрес Мартинес държеше кукла, на чието лице бе фотографията на Мбапе.

Мартинес ще се завърне в тима си от Бирмингам идната седмица, а мениджърът Унай Емери разгласи намерието си да си поговарят за държанието на футболиста.

" Когато сте под страст, от време на време е мъчно да се контролирате. Ще поговорим идната седмица за празнуването му, само че почитам обстоятелството, че в този момент е с националния огбор. Когато се завърне тук, към този момент е наша отговорност и можем да приказваме ", сподели испанецът.

Френският министър на спорта Амели Удеа-Кастеран се изрече доста по-директно: " Намирам, че това беше тъпо. Вулгарно, несвоевременно, не беше на висотата на събитието. Този Емилиано Мартинес не се отличи по този начин, беше тъпо ", разяснява тя.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР