Патрик Муратоглу освен като треньор на Серина Уилямс, Кори Гоф

...
Патрик Муратоглу освен като треньор на Серина Уилямс, Кори Гоф
Коментари Харесай

Муратоглу: Финалът на АО засвидетелства защо Рафа има толкова успешна кариера

Патрик Муратоглу с изключение на като треньор на Серина Уилямс, Кори Гоф и Стефанос Циципас, е прочут на тенис света като един от главните анализатори на спорта, който рядко пропуща да разяснява настоящите въпроси в Тура. По време на финала на Australian Open 2022 при мъжете, който съпостави Рафаел Надал и Даниил Медеведев, Муратоглу публикуваше своите наблюдения от срещата в действително време, споделяйки мислите си с почитателите си в Twitter.

Щом мачът откри своя край и Рафаел Надал се трансформира в новия собственик на трофея в Австралия, Муратоглу не закъсня с поздравленията си към Матадора. Той показа каква в действителност е повода някогашният международен номер едно да бъде толкоз сполучлив на тенис корта в малко известие, а ето какво тъкмо гласеше то:

This final has been a summary of why Rafa has such a career. Incredible resilience, ability to readjust his tactics during the match and ability to win the fights making the difference in the big moments! Congratulations.
— Patrick Mouratoglou (@pmouratoglou)
" Финалът засвидетелства за какво Рафа има толкоз сполучлива кариера. Той е необикновено устойчив, кадърен да се бори до самия край, както и до трансформира тактиката си в хода на дуела. Тези му качества са основни в най-важните моменти. Поздравления! " - приключи Муратоглу.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР