Патрик Милс не спира да показва защо е един от

...
Патрик Милс не спира да показва защо е един от
Коментари Харесай

Пати Милс и Австралия мечтаят за нещо голямо в Китай

Патрик Милс не стопира да демонстрира за какво е един от най-важните играчи на Австралия от началото на международното състезание по баскетбол в Китай. 31-годишният гард на Сан Антонио стига до двуцифрени точкови индикатори във всеки един от мачовете на родината си на шампионата досега, записвайки приблизително по 18.6 точки, 4.2 асистенции, 2.0 битки и 1.2 отнети топки за 32.7 игрови минути. Освен това процентите му също са впечатляващи - надлежно 63.2% за 2 точки, 33.3% за 3 точки и 90.3% от наказателната линия.

В спиращата дъха среща с Франция, приключила с победа на “буумърс” със 100:98, Милс наниза 30 точки за 34 минути, с което се трансформира в първият австралийски състезател, стигнал до кота “30” на международно състезание от 1998 година насам.

Австралийците ще се изправят против дебютантите от Чехия в четвъртфиналите, като иамт действителен късмет да повторят, а за какво не и да подобрят най-хубавото си класиране на международно. На два пъти в историята си те са завършвали на пето място на Мондиал, а на последното състезание на планетата, чийто хазаин бе Испания, те завършиха като дванадесети в крайното класиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР