Патрик Макенроу - брат на легендата – Джон, е убеден,

...
Патрик Макенроу - брат на легендата – Джон, е убеден,
Коментари Харесай

Макенроу: Наоми Осака е родена да играе тенис, но не е Серина

Патрик Макенроу - брат на легендата – Джон, е уверен, че Наоми Осака несъмнено има гений за тенис, даден й от Бога, само че отбелязва, че японката " не е Серена Уилямс " и по тази причина не може да си разреши да играе на половин работен ден, в случай че желае да реализира триумф.

25-годишната Осака не играе толкоз доста, откогато по време на Откритото състезание на Франция през 2021 година оповести обществено историята си за битката с тревогата и депресията.

Миналата година Осака се появи в общо 11 шампионата. В началото на този сезон Осака не играе, а също така се отдръпна и от идното Открито състезание на Австралия.

" Днес не можеш да бъдеш състезател на ненапълно работно време първоначално, средата или даже в края на 20-те си години.

Наоми не е Серена. Уилямс е единствена по рода си, с неповторими качества и с увереността да го прави. Няма подозрение, че Осака е родена да играе тенис. Можеш да го чуеш в звука на метода, по който удря топката ", сподели Макенроу.

Какво ще се случи с кариерата на Осака?

В началото на 2021 година Осака завоюва четвъртата си купа от Големия шлем на Откритото състезание на Австралия. По това време Осака е на 23 години и към този момент е четирикратна шампионка от Големия шлем. Кариерата на Осака се развиваше в отлична посока и някои смятаха, че Осака е на път да завоюва най-малко 20 трофеи от Големия шлем.

Но от триумфа на Осака на Откритото състезание на Австралия изминаха две години и от този момент тя не е печелила нито една купа. Мартина Навратилова, една от най-великите състезателки в историята на тениса, неотдавна съобщи, че " външни сили " евентуално са повода за тази обстановка с Осака.

" Тя е доста неповторим случай, във всяко едно отношение. Така че може би би трябвало да се оправи с нея по неповторим метод. Може би не би трябвало да играе всички тези мачове, само че сигурно би трябвало да играе повече, в сравнение с е играла. При нея наподобява, че силите отвън тениса й въздействат повече от всичко останало ", сподели Навратилова за Осака.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР