Патрик Махоумс беше избран в първия кръг през 2017 г.

...
Патрик Махоумс беше избран в първия кръг през 2017 г.
Коментари Харесай

Бащата на Патрик Махоумс казва, че Chiefs QB „има да извърви дълъг път“, преди да надмине величието на Том Брейди

Патрик Махоумс беше определен в първия кръг през 2017 година и беше примитивен куотърбек за последните шест сезона. Той е повторен MVP на НФЛ и е спечелил два трофея Винс Ломбарди.

Махоумс също е хвърлял повече от 4000 ярда във всеки сезон, в който е бил титуляр на цялостен работен ден. Следващата седмица 28-годишният предупредителен обаждащ се ще направи четвъртото си присъединяване в Супербоул. Впечатляващата биография на Mahomes към този момент провокира съпоставения с някогашния куотърбек на New England Patriots Том Брейди.

Докато Брейди е необятно считан за най-великия състезател в историята на NFL, други настояват, че Mahomes към този момент е достигнал равнището на великолепие на седемкратния първенец на Super Bowl. Но бащата на Махоумс, Пат Махоумс старши, не е напълно подготвен да даде на сина си най-голямата купа за всички времена.

Патрик Махоумс №15 от Канзас Сити Чийфс чества с татко си Пат Махоумс, откакто Kansas City Chiefs победиха Tennessee Titans в AFC Championship Game на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР