Пътниците в луксозен спален влак за 400 паунда, пътуващ до

...
Пътниците в луксозен спален влак за 400 паунда, пътуващ до
Коментари Харесай

Пътниците на Caledonian Sleeper във влак за 400 паунда на нощ бяха оставени „неспособни да се измият или използват тоалетна“

Пътниците в първокласен спален трен за 400 паунда, пътуващ до Лондон, останаха възмутени, когато се качиха, с цел да открият, че ще има няма течаща вода по време на 12-часовото пътешестване.

Хората, пътуващи от Инвърнес в Шотландия до Лондон Euston, се качиха на влака Caledonian Sleeper в 20:30 ч. в петък, 12 април, единствено с цел да им бъде казано, че някои купета на влака ще имат без течаща вода, в това число техните частни спални кабини. Това означаваше, че не са могли да се изкъпят или да употребяват тоалетните в стаите си по време на дългото пътешестване.

Иън Барат, 81, от Малдън в Есекс, пътуваше със брачната половинка си след тридневен престой в Шотландия и сподели на Daily Record какъв брой доста, в това число възрастни пасажери, са били принудени да минават през колите, по дългата дължина на влака, с цел да употребяват общите тоалетни и им предлагаха единствено бутилирана вода за техните проблеми.

Той сподели: „ Смутен личен състав, въпреки и подготвен и угодлив, предложи на пасажерите да употребяват няколкото общи пътн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР