Пътниците от българския автобус, които се усъмниха, че единият от

...
Пътниците от българския автобус, които се усъмниха, че единият от
Коментари Харесай

Пътниците, които се усъмниха, че ще ги вози пиян шофьор, се прибират в България

Пътниците от българския рейс, които се усъмниха, че единият от водачите е пийнал и извикаха полиция в Лондон, към момента пътуват към България. Тази заран малко след 7 ч. те бяха на инспекция на сръбската граница. „ Всичко е наред”, сподели пред bTV Вела Чанкова, пасажер в рейса.

По думите ѝ преди Мюнхен са пристигнали двама нови водачи, които се сменят на всеки 2 часа.

Тя не приема изказванията на компанията, че водачът, за който имаха подозрения, нямало да кара рейса. От компанията към този момент обясниха, че той е техен чиновник, само че нямало да сяда зад кормилото. От там показаха също, че той не е бил пийнал и се е прибирал като пасажер за България.

„ Той е наш чиновник на служба водач във компанията, само че по времето, когато е направена инспекцията и е взета алкохолната проба, той не е карал, не е очакван да ръководи и не е имал желание да ръководи рейса. Пробата, взета от британските служители на реда, е негативна. Ако британските служби, извикани за инспекция, бяха открили, че той е пийнал, дали щеше да бъде пуснат. Служител е на нашата компания, само че не е шофирал”, сподели Кристина Попова, управител в автобусната компания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР