Пътниците на Ryanair, Jet2, British Airways, TUI и easyjet са

...
Пътниците на Ryanair, Jet2, British Airways, TUI и easyjet са
Коментари Харесай

Преминаващите на Ryanair, Jet2, BA, TUI и easyJet са предупредени за основния навик за полет с червен флаг

Пътниците на Ryanair, Jet2, British Airways, TUI и easyjet са предизвестени за навика „ червен байрак “, който би трябвало да заобикалят, до момента в който на отмора.

Ocean Florida интервюира 2000 летовници, с цел да открие най-досадното им държание. Проучването разкри, че грубото отношение към личния състав е най-големият празничен червен байрак, като 73% от хората намират това държание за дразнещо. Второто най-голямо алено знаме беше напиването през по-голямата част от празника.

Други досадни държания включват слушане на музика на всеослушание и прекомерно високо говорене по телефона. Джорджина Щумер, регистриран съветник, сподели: „ Нещата, които постоянно подценяваме или намираме за симпатични един в различен, от време на време могат да наподобяват по-интензивни или досадни, когато сме на отмора дружно “, което значи, че е по-лесно да забележите червени флагове, които може да ви нервират.

„ Червеното знаме “ е освен това от еднократна неточност. Това е знак, че нещо не е напълно наред в това по какъв начин се усещаме къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР