Пътниците на Ryanair, easyJet, Jet2 и TUI може да получат

...
Пътниците на Ryanair, easyJet, Jet2 и TUI може да получат
Коментари Харесай

Пътниците на Ryanair, easyJet, Jet2 и TUI са изправени пред забрана за полети поради избора си на облекло

Пътниците на Ryanair, easyJet, Jet2 и TUI може да получат отвод за влизане на изхода това лято заради избора си на облекло, декларирано е.

Стюардеса разкри за какво някои тоалети могат да доведат до възбрана на летовниците да се качат на борда на полетите им. Мери Джо Мансанарес, която е работила 33 години като стюардеса, изясни повода зад строгия дрескод.

Ограниченията за облекло обаче могат да нарушат проектите за пътешестване след дълго очакване на дълго чаканото лятно леговище. Манзанарес сподели: „ Трябва да извършите собствен приоритет разрешаването на нещата на земята; като се уверите, че няма експанзия. Когато отидете на 30 000 фута, може [да имате] диалог с пасажерите или закачки или неуместни мнения сред пасажерите, прибавете малко алкохол и може да извършите непланирано кацане, а никой не желае това. "

BirminghamLive оповестява, че член на кабинния екипаж също е споделил на The Sun: „ Имаме цялостно право да попречим на хора да се качат на полета и постоянно се употребява за хора, коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР