Пътниците на полет на Air India Express останаха ужасени, след

...
Пътниците на полет на Air India Express останаха ужасени, след
Коментари Харесай

Ужасен момент Самолет на Air India беше принуден да направи аварийно кацане, след като избухна в пламъци във въздуха

Пътниците на полет на Air India Express останаха ужасени, откакто самолетът беше заставен да извърши спешно кацане, откакто част от мотора му избухна пламъци.

Около 179 души и шестима членове на екипажа са били на борда на полета от Бенгалуру до Кочи, който претърпя непредвидения и заплашителен поврат към 22:50 часа в събота. За благополучие няма потърпевши при случая, който беше разгласен за " цялостно изключително състояние " от чиновниците на пътния надзор. Пожарът беше сполучливо сподавен от пожарните коли на летището в 23:12 след спешното кацане.

Първоначално полетът трябваше да излети в 21:45, само че беше отсрочен с малко повече от час, само че беше в пламъци единствено минути след политане. Бдителни пасажери трябваше да посочат пожара в мотора на екипажа, който бързо предизвести, с цел да поправя хората. Няколко деца и дами са били в автобуса и са очевидно потресени.

Говорител на Air India Express сподели: „ Поради хипотетични пламъци от десния мотор след политане, полетът Бенгалуру-Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР