Пътниците на летище София могат да запазят онлайн стоки от

...
Пътниците на летище София могат да запазят онлайн стоки от
Коментари Харесай

Пътниците на летище София могат да запазят онлайн стоки от магазините Duty Free


Пътниците на летище София могат да запазят онлайн артикули от магазините на аерогарата и да ги вземат на място. Компанията, оперираща комерсиалните обекти Duty Free към този момент предлага услугата „ Резервирай и вземи “ за улеснение на пасажерите.

Платформата разрешава да се направи предварителна онлайн поръчка, която се получава на място преди полета. Системата работи и за трите интернационалните летища в България – столичното, както и тези във Варна и в Бургас.

Пазарува се като във всеки различен онлайн магазин, само че стоките се заплащат и получават на място, не се изпращат по пощата и могат да бъдат резервирани най-късно 24 часа преди полета, разясняват още от летище София.

Услугата „ Резервирай и вземи “ икономисва време и предлага разнообразни промоции за пътуващите през аерогарата. Тя е част от новата визия на „ СОФ Кънект “ и Duty Free за възстановяване на пътническото прекарване.

Проблемът е, че някои от пасажерите закъсняват за полета си до момента в който пазарят. Това основава ненужно напрежение сред наземни личен състав и пасажерите, тъй като самолетните
Абитуриентски мъжки костюми
компании се стараят прецизно да съблюдават часовете за политане. Практически това значи, че в случай че даден човек се е забавил в търговски обект на Duty Free, може да си изпусне полета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg