Пътниците на два влака са станали свидетели на невероятен екшън

...
Пътниците на два влака са станали свидетели на невероятен екшън
Коментари Харесай

Пречил им да пият кафе: Машинисти набиха началника на гарата в Тулово

Пътниците на два влака са станали очевидци на необикновен екшън на гара Тулово. Тамдвамата машинистите на бързия трен от Бургас за София (служители на БДЖ) са набили началника на гарата (служител на НКЖИ), демонстрират жп документи, с които разполага.

Побоятсе е случил пред десетки очевидци към 11:30 часа на 7-и март. Зарадислучкатабързият трен е натрупал забавяне от 26 минути.

Според докладна за случая на началника на гарата Петьо Тодоров, абсурдът зародил откакто помощник-машинистът на въпросния трен Петров слязъл от локомотива и с двама пасажери отишли в приемното здание да си купят кафе и да възпламенят цигара.

Гаровият началник направил забележка, че влакът е дошъл с малко забавяне и би трябвало да потеглят към София. В отговор получил проливен дъжд от грозни псувни, наричали го " простак ".

В разправията се присъединил и машинистът на бързия трен Димо Димов. Той протегнал ръка с ръка и с удар свалил шапката от главата на шокирания шеф на гарата. След това помощник-машинистът Петров му нанесъл два удара в лицето. На помощ на служителя на НКЖИ се притекъл един от неговите сътрудници - Илия Добрев.

На грозните подиуми са станали очевидци пасажерите на два влака, които по това време по едно и също време са били на гарата.

Началник гарата в Тулово Петьо Тодоров си е извадил здравно удостоверение за побоя и има намерение да съди машинистите от БДЖ. Превозната бригада на влака Бургас-София също удостоверява думите му за нападателно държание от страна на двамата машинисти.

" За 39 години работа в железниците за първи път ми се случва такова непочтено и жестоко отношение от страна на сътрудници. Такова държание уронва престижа на железницата в обществото като цяло ", декларира в докладната си са случилото се Петьо Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР