Пътниците и екипажите на два полета, пристигнали от Европа в

...
Пътниците и екипажите на два полета, пристигнали от Европа в
Коментари Харесай

Пътници от два полета, пристигнали от Европа в САЩ, са показали признаци на заболяване

Пътниците и екипажите на два полета, пристигнали от Европа в американския град Филаделфия, бяха прегледани от медицински екипи, откакто 12 души на борда на самолетите са получили болестни признаци, наподобяващи грип, съобщи Ройтерс.

Всички 250 души от двата полета на самолетна компания " Американ еърлайнс ", пътували от Мюнхен и Париж, са били арестувани за медицински обзор като защитна мярка, а за случая са известени американските здравни управляващи, съобщи говорителка на интернационалното летище във Филаделфия.

" Дванайсет пасажери от двата полета са съобщили за болно гърло и кашлица, при никого не е открита тресчица. Никой от пасажерите не е тежко болен и те ще бъдат пуснати и осведомени за резултатите от проучванията до 24 часа ", сподели представител на здравните управляващи.

По думите му останалите пасажери от двата полета, пристигнали през вчерашния ден във Филаделфия, са били пуснати да си вървят. Говорителка на " Американ еърлайнс " сподели, че никой, пътувал в който и да е от двата самолета, не е бил подложен под карантина.

В сряда минимум 19 души от полет на самолетна компания " Емирейтс " от Дубай бяха доказани като заболели след кацането на самолета в Ню Йорк. Десет от тях бяха признати на лекуване в локална болница. Пресслужбата на кмета на Ню Йорк Бил де Блазио сподели през вчерашния ден, че резултатите от проучванията са удостоверили, че става дума за грип.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР