Пътници препълват маршрутките в сутрешните часове, пътувайки към Пловдив, пише

...
Пътници препълват маршрутките в сутрешните часове, пътувайки към Пловдив, пише
Коментари Харесай

Страшна ковид бомба със закъснител цъка в Пловдивско СНИМКА

Пътници препълват маршрутките в утринните часове, пътувайки към Пловдив, написа, базирайки се на жител, който описа, че през последните дни ситуацията в транспортните средства е нетърпимо.

Става дума за маршрутка по линия 8 от пловдивския градски превоз. Линията е до село Скутаре, а доста от живущите в селото разчитат на нея, с цел да стигнат в точния момент до работните си места.

Маршрутката обаче се оказва тясна, изключително в утринните часове, когато хора едвам се побират вътре. По-тревожни се оказват неналичието на дисциплинираност, самозапазване и отговорност измежду пасажерите, защото противоепидемичните ограничения очевидно не се съблюдават.



По думите на жители, като се изключи че в маршрутката не може да се седне и хората се возят прави, за отдалеченост не може да става и на въпрос.

„ По-тревожно е, че огромна част от пасажерите погазват всевъзможни закони, като не са с маски. И деца, и възрастни. Колкото и да се пробват водачите да предизвестяват за маските, то заран 80% от пътуващите са без защитни средства. В композиция с неналичието на отдалеченост, маршрутката се трансформира в бомба със закъснител”, споделя той.

От компанията транспортьор разясниха, че през последния месец пътникопотокът е понижен съществено.

„ Казусът с претъпканите маршрутки е било случаен случай. В момента доста малко хора пътуват, колите са празни. Що се отнася до маските, имаме осведомителни табели, лидерът предизвестява. Това е безнаказаност на хората”, обявиха от компанията транспортьор.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР