Пътници останаха блокирани на летище Пловдив, след като самолетът им

...
Пътници останаха блокирани на летище Пловдив, след като самолетът им
Коментари Харесай

Пътници бяха блокирани на летище Пловдив, след като мълния удари самолета им

Пътници останаха блокирани на летище " Пловдив ", откакто самолетът им беше ударен от гръмотевица. Машината трябвало да излети назад за Брюксел в 19:30 ч. нощес. На място пристигнали техници от Италия и Англия, които не са разрешили полета да се извърши.

Пловдив

Заминаващите пасажери били предизвестени, че има механически проблем със самолета и останали повече от 8 часа в чакалнята. Сред тях е имало е доста бременни дами, майки с деца, студенти и заболели хора.

Часове наред Добринка е държала на ръце четиримесечния си наследник.
Добринка Кьоцле: За мен беше значимо дребният да е в сигурност, аз нямах задоволително мляко, не можех и да го накърмя, тъй като няма никакви стаи тук, без никаква информация и бяха всички доста много ядосани. Юлия Сотирова: Казаха ни, че ще дойдат техници и общото ми усещане беше, че летището също нямаха никаква информация какво се случва.

Пътниците два пъти получили ваучери за храна и вода. Някои от тях били настанени в хотел в Пловдив. Повечето през днешния ден трябвало да бъдат на работа, а група студенти на лекции в Холандия.
Гийом, студент в Холандия: Вече съм просрочен, в този университет би трябвало да сме в точния момент в часовете.
Самолетът излетя за Брюксел през днешния ден по обяд. Някои от пасажерите бяха безапелационни, че ще търсят обезщетения от превозвача.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР