Пътници на БДЖ се оплакаха, че са нахапани от дървеници

...
Пътници на БДЖ се оплакаха, че са нахапани от дървеници
Коментари Харесай

Пак сигнал за дървеници в БДЖ

Пътници на БДЖ се оплакаха, че са нахапани от дървеници по време на пътуването си от Варна за София. Семейството споделя, че това се е случвало неведнъж. При един от случаите даже се е стигнало до лекарска интервенция, защото детето му e получило сериозна алергична реакция.

Във фейсбук Бистра Панайотова споделя, че тя и фамилията ѝ пътуват с трен всеки уикенд по направлението Варна-София. Тя тъврди,, че след съвсем всяко нощно пътешестване виждат мъчителни мехури телата си. След консултация с доктор се оказва, че са нахапани от дървеници.
Дървеници в нощен трен: Проблемът е от години, настояват пътуващи
Сигнал за дървеници в нощен трен подаде потърпевша жена с пост в затворена Фейсбук група. Сигналът е съпроводен от фотоси, с цел да се пок...
Прочети повече
„ Почти всякога се случва. Толкова очевиден случай след първия не сме имали, тъй като тогава имахме температура два дни. Беше доста огромно отичане. Детето има белези. Последният път е от преди три дни 30-и против 31-ви ”, написа Панайотова.

Тя не се оплаква за пръв път от такова нещо. Почти месец по-рано още веднъж беше разгласила по тематиката във Facebook.

ОТ БДЖ оповестиха, че правят инспекция по случая, само че са безапелационни, че стерилизация на вагоните се прави на всяка първа и последна гара, а при изключителни обстановки като тази - съответният вагон се вади от строя на композицията за 14 дневен период, като се третира с препарати по открития ред. 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР