Пътните строители от Автомагистрали-Черно море блокираха движението по магистрала Хемус

...
Пътните строители от Автомагистрали-Черно море блокираха движението по магистрала Хемус
Коментари Харесай

Строители блокираха АМ Хемус край Шумен, искат си 26,7 млн. лв. от държавата

Пътните строители от " Автомагистрали-Черно море " блокираха придвижването по автомагистрала " Хемус " край Шумен. Час преди оповестения митинг те излязоха на пътното платно на пътен възел " Белокопитово ", предава Нова тв.

От компанията упорстват страната да им изплати 26,7 млн. лева за осъществения предходната година ремонт на сектор от Автомагистрала " Тракия ".

Заради липса на средства преди седмица строителите оповестиха, че са принудени да съкратят над 500 души. От компанията са безапелационни, че протестните им дейности не са политически.

Хората са с плакати " Искаме парите си ", " Искаме опазване на работните места ". Също по този начин опънаха и 100-метров трикольор и се зарекоха, че ще блокират пътища до триумф и одобриха нарочна декларация.

" Ще разпъваме знамената, колкото е нужно. Ще затваряме пътища, до момента в който не ни платят. Нашето самообладание е изчерпано ", разгласи пред протестиращите Асен Тодоров от сдружението и бе безапелационен, че митингът е напълно синдикален.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР