Пътник успешно приземи неголям самолет, след като пилотът изпаднал в

...
Пътник успешно приземи неголям самолет, след като пилотът изпаднал в
Коментари Харесай

Пилот получи сърдечен удар във въздуха, пътник приземи самолета

Пътник сполучливо приземи незначителен аероплан, откакто водачът изпаднал в обстановка, в която му била нужна незабавна здравна помощ, оповестяват от Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FFA).

Двумоторният самолет  е пътувал от летище „ Хендерсън Екзекютив “ в Лас Вегас, Невада, до районното летище Монтерей в Калифорния, с водач и още един човек на борда, показват от FAA, представени от CBS NEWS и бТВ.

Според някои американски издания водачът е получил сърдечен удар, до момента в който управлявал машината. Така единственият пътник бил заставен да поеме ръководството и да извърши спешно кацане на летище „ Медоус Фийлд “ в Бейкърсфийлд, Калифорния.

Пожарната работа е била известена за спешното приземяване и нейни екипи са следили кацането на самолета и до каква степен то ще бъде безвредно.

Самолетът е бил ескортиран по пистата от коли на Спешна помощ.

От FAA не разкриват самоличността на пасажера и водача и не дават настояща информация за положението на втория мъж.

Летецът е откаран в районна болница с кола за спешна помощ, а от FAA и Националният съвет за сигурност на превоза ще проверяват случая.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР