Пътник от полета Мадрид - Буенос Айрес разказа как е

...
Пътник от полета Мадрид - Буенос Айрес разказа как е
Коментари Харесай

Пътник, летял заедно с Меркел, сподели впечатленията си: Не мога да повярвам, че тя ...

Пътник от полета Мадрид - Буенос Айрес описа по какъв начин е летял в същия аероплан с немския канцлер Ангела Меркел. Аржентинецът Агустин Агуеро показа усещанията си пред немския вестник " Билд ", представен от Блиц.

Политикът трябваше да отиде на срещата на водачите от Г-20 в Аржентина, но правителственият й аероплан кацна изключително. Осигуряване на авариен ръб не можа да се случи заради компликации при координирането на графика на държавните самолети, вследствие на което Меркел трябваше да вземе постоянен полет.

Според Агуеро, въпреки че Меркел седяла наоколо, той не смеел да приказва с нея. Той добави, че тя била доста спокойна и се държала като елементарен пасажер - усмихнала се общително на съседа до нея, обядвала, след което даже подремнала за малко.

" Тя яде кисело мляко, чете книга и подремна малко. Нямаше специфични претенции ", споделя мъжът, добавяйки, че не е очаквал Меркел да бъде " толкоз елементарен човек ".



Един час преди кацането канцлерът влезе в кабината при водачите и ги снима. 

Срещата на водачите на Г-20 се организира в Аржентина от 30 ноември до 1 декември. Днес Меркел се срещна с съветския президент Владимир Путин на работна закуска. Руският водач поздрави сътрудника си, предложения го на масата и попита за бъдещи проекти за работата си в границите на Г-20. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР