Пътник на самолет се нахвърли върху пилот на борда на

...
Пътник на самолет се нахвърли върху пилот на борда на
Коментари Харесай

Яростен пътник на самолет IndiGo атакува пилот след 13-часово закъснение на полета беше потвърдено

Пътник на аероплан се нахвърли върху водач на борда на полета, откакто му беше казано, че пътуването ще се забави с най-малко 13 часа.

Пътниците останаха зашеметени на седалките си, когато мъжът изтича нагоре по пътеката и насочи дясно кроше към капитана. Пилотът на IndiGo беше заставен да се отдръпна в пилотската кабина, защото стюардесите караха количка сред нападателя и капитана, с цел да разделят двойката.

Полетът от Делхи до Гоа в Индия в началото трябваше да излети в неделя 14 януари, само че се забави заради мъгла и неприятна видимост. Но имаше в допълнение закъснение, когато водачът разгласи, че кабинният екипаж ще бъде заменен преди политане, защото са надвишили квотата си за работно време.

Квотата е предопределена да подсигурява, че личният състав не е изтощен и отпаднал след дълги смени и е проблем за сигурността. Пътник с жълта качулка обаче очевидно беше ядосан от закъснението и реши да удари водача. Той беше чут да крещи: „ Ако искаш да летиш, управлявай самолета... в прот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР