Пътник на авиокомпания прави вълни онлайн, защото е отказал да

...
Пътник на авиокомпания прави вълни онлайн, защото е отказал да
Коментари Харесай

Мъж, похвален за това, че е отказал да си смени местата с бременна жена, която има право, опитвайки се да го „обвини за вина“

Пътник на самолетна компания прави талази онлайн, тъй като е отказал да си смени местата с бременна жена — някои от които го хвалят, че е останал до „ правоимащия “ пасажер.

Мъжът, чието потребителско име е michaeldonnelly, написа за обстановката си в Reddit по-рано този месец в обява, като помоли другите консуматори да преценяват дали той бърка.

„ Летях самичък с 5+ часов полет, с цел да посетя фамилията си през празниците. Специално резервирах и платих в допълнение за място до пътеката на предпоследния ред, тъй като имам медицински проблеми, които от време на време изискват бърз достъп до тоалетната “, написа той.

„ Точно преди качване една жена ме помоли да отстъпя мястото си, с цел да може да седне по-близо до банята. Тя беше бременна, само че не изглеждаше обезпокоена “, продължи той, добавяйки, че макар че съчувства на нейната обстановка, счита, че е незаслужено да бъде помолен да напусне място, за което е платил, с цел да се приспособи към здравното си положение.

Мъжът сподели, че дамата до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР