Пътник беше похвален за това, че е стъпил и отказал

...
Пътник беше похвален за това, че е стъпил и отказал
Коментари Харесай

Мъж аплодиран за отказа да смени местата с бременна жена в самолета

Пътник беше окуражителен за това, че е стъпил и отказал да си смени местата с бременна жена в самолета, откакто е платил в допълнение за избраното от него място.

Пътникът беше доближен от бъдеща майка преди дългия полет, която го помоли да отстъпи мястото си, с цел да може тя да седне по-близо до банята. Но мъжът отхвърли молбата й и сподели, че не счита, че е „ почтено “ той да се реалокира, като се има поради, че е „ възнамерявал и платил “ мястото си до пътеката.

Анонимният флаер, който отиде на Reddit, с цел да попита други консуматори на обществени медии дали не е бил прав, стана вирусен с над 15 000 гласа за и хиляди хора, които поддържат решението му да остане корав. Той изясни в обявата си, че е бил на посетители на фамилията си по празниците и не е склонен, че дамата би трябвало да има приоритет.

„ Специално резервирах и платих в допълнение за място до пътеката на предпоследния ред, тъй като имам медицински проблеми, които от време на време изискват бърз достъп до тоалетната “, написа то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР