Пътничка, за която се твърди, че е отказала да носи

...
Пътничка, за която се твърди, че е отказала да носи
Коментари Харесай

Пилот обърна самолета и се върна в Маями заради пътничка без маска

Пътничка, за която се твърди, че е отказала да носи маска, прекъсна полета на American Airlines за Лондон в сряда вечерта. Пилотът е обърнал самолета и се върнал назад в Маями, с цел да може дамата да бъде свалена от самолета.

Полет 38 на American Airlines, със 129 пасажери и 14 членове на екипажа на борда, е бил над Атлантическия океан, когато пътничката отказала да се подчини на инструкциите на екипажа да си постави маска и е вдигнал скандал.

Самолетът изхвърчал от интернационалното летище в Маями към 19:40 часа локално време. Около час по-късно, водачът решил да обърне самолета Boeing 777 и да се върне назад. В последна сметка полетът бил анулиран и пасажерите трябвало да си купят нови билети, предава .

Самолетът кацнал безвредно в Маями, само че бил посрещнат от полицията. „ Благодарим на нашия екипаж за техния професионализъм и се извиняваме на нашите клиенти за неудобството “, се споделя в изказване на American Airlines.

Полицаите са ескортирали пътничката, само че тя не е била задържана или упрекната. Жената, чието име не се оповестява, е била предадена на чиновници на American Airlines.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР