Пътничка в самолет разкри как е отказала да позволи на

...
Пътничка в самолет разкри как е отказала да позволи на
Коментари Харесай

„Затлъстял съм и отказах да дам на малко дете допълнителното място, за което платих – майка му ми се скара“

Пътничка в аероплан разкри по какъв начин е отказала да разреши на малко дете да седне на спомагателното място, което е резервирала – като тя не искаше да се усеща неловко по време на полета заради размера си.

Когато пасажерът отхвърли да се откаже от спомагателното си място за малко дете, това провокира напрежение с майката на детето, която не можеше да разбере за какво тя беше толкоз насилствен.

На 34-годишния мъж е казано да се „ натисне “ на една седалка, с цел да може дребното дете да седне, макар че дамата е купила билет и за двете места. Тя вярваше, че не е направила нищо неприятно, като е отказала да разреши на дребното момче да седне.

Тя изясни по какъв начин пътувала с междуселищен полет, с цел да посети фамилията си за Коледа, само че вълнението отшумяло след тестването й по време на полета. Тя изясни: „ Аз съм с наднормено тегло. Работя интензивно за намаляване и реализирах прогрес – само че резервирах в допълнение място, тъй като съм дебела “, до момента в който тя отиде в Reddit, с цел да показа обстановката си.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР