Пътничка в самолет на Еър Канада заспа и се събуди

...
Пътничка в самолет на Еър Канада заспа и се събуди
Коментари Харесай

Жена се събуди сама в паркиран самолет

Пътничка в аероплан на " Еър Канада " заспа и се разсъни сама в цялостна мрачевина в имобилен аероплан, явно забравена от екипажа , заяви Агенция Франс Прес.

" Помислих си, че сънувам призрачен сън, съществено, по какъв начин би могло да се случи такова нещо ", споделя Тифани Хадиш във видео, споделено от нейна другарка на страницата на самолетната компания във Фейсбук.



Тифани се свързва за малко с другар по мобилния си телефон, преди батерията му да се изчерпи. Тя не съумява да го зареди, тъй като в самолета, изтеглен отвън пистата на летище " Пиърсън " в Торонто , е прекратено електричеството. Тя обаче намира спешна лампа в кабината и отваря една от вратите на самолета, само че от земята я разделят 15 м. 

A woman has said she was left alone on an Air Canada plane after falling asleep during a flight. Tiffani Adams said she fell asleep while flying from Quebec to Toronto on 9 June. When she woke up, she was freezing cold and still buckled into her seat.
— 91.2 Crooze Fm (@912CroozeFM)

С лампата Тифани съумява да притегли вниманието на водач на камионетка. Той я вижда да седи на ръба на вратата, с крайници висящи във въздуха.

Авиокомпанията " Еър Канада " се е извинила за случая , станал при започване на юни, и е уверила, че води следствие. Тифани Адамс обаче продължава да сънува кошмари.=
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР