Пътничка е загинала, още трима са пострадали при пътнотранспортни произшествия

...
Пътничка е загинала, още трима са пострадали при пътнотранспортни произшествия
Коментари Харесай

Жена загина, а трима пострадаха при катастрофи в Кърджалийско

Пътничка е починала, още трима са потърпевши при пътнотранспортни катастрофи в Кърджалийска област през почивните дни, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На 25 март малко преди 18 часа на разклона за село Брегово 29-годишна лидерка на „ Форд “ изгубила надзор над ръководството, навлязла в насрещната лента, блъснала се в мантинела, по-късно в склон, колата се преобърнала и паднала в дере. 50-годишна пътничка в автомобила и лидерката били превозени до Спешното приемно поделение в Кърджали. След прегледи пътничката била настанена в Отделението за интензивно лекуване, само че умряла.

Водачката е в травматология със строшаване на китката. Направеният тест за алкохол с техническо средство отчел негативен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково направила оглед на мястото на произшествието. Екип на пожарния сектор в село Бенковски обезопасил авариралия автомобил. Образувано е досъдебно произвеждане.

4-годишно дете е било превозено в пловдивска клиника след пътно произшествие в Кърджали на 25 март към 12 часа. Детето ненадейно изскочило на платното за придвижване, 29-годишен лидер на „ Ауди “ съумял да реагира, само че момченцето паднало на платното и получило фрактура на черепа. Тестът на лидера за алкохол е с негативен резултат. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР