Пътническият самолет Ан-148 е бил във въздуха малко повече от

...
Пътническият самолет Ан-148 е бил във въздуха малко повече от
Коментари Харесай

Източник от разследването обяви първа версия за катастрофата с Ан-148 и последните думи на пилотите


Пътническият аероплан Ан-148 е бил във въздуха малко повече от 2 минути. След това е липсващ от радарите и е спрял да дава отговор на авиодиспечерите. Лайнерът е паднал сред селата Степановское и Аргуново. Никой от пасажерите и екипажа не е оживял. По първични данни, самолетът се е разрушил във въздуха. Източник, осведомен с следствието, съобщи, че водачът на машината е съобщил за нередовност. Самолетът е трябвало да извърши спешно кацане в град Жуковский, предава Блиц.  

До злополуката се стигнало след отвод и последвала детонация на един от моторите.  Командирът на екипажа - 51-годишният Валерий Губанов е бил доста умел водач, с над 5 000 летателни часа зад тила си. От Саратовските авиолинии оповестиха, че единствено със аероплан от този вид Губанов е имал 2 800 летателни часа.  

„ По предварителни данни, самолетът Ан-148 е изхвърчал в 14:24 часа на 11 февруари, само че в 14: 28 часа е липсващ от радарите и е паднал в Раменския регион на Подмосковието ”, се показва в известието на държавното обвиняване.   До мястото на случая се позволяват единствено представители на специфичните служби. Появи се информация, че публицист е бил набит от двама чиновници в униформа. Мъжът е желал да направи няколко фотоси, само че чиновниците на Министерството на изключителните обстановки са го отпратили с юмруци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР