Пътническият кораб на Dream Cruises, който отпътува от на круиз

...
Пътническият кораб на Dream Cruises, който отпътува от на круиз
Коментари Харесай

Круизен кораб от Сингапур бе върнат обратно заради заразен с коронавирус

Пътническият транспортен съд на Dream Cruises, който отпътува от на круиз „ до на никое място “, се върна в пристанището предварително , откакто един от пътуващите получи позитивен тест за ковид, оповестява ТАСС. Новината беше оповестена на всички още нощес, а дейностите на борда бяха прекратени и корабът се върна в Сингапур . Екипажът сподели още, че са разпознати хора, които са били в непосредствен контакт със инфектираните, тестванията им за ковид са били негативни. Независимо от това, те всички първи напущат кораба.

От ноември предходната година управляващите в Сингапур позволяват сходни пътувания „ до на никое място “, когато транспортен съд излиза в морето за няколко дни, без да се обажда в други страни. Според откритите условия, всички пасажери би трябвало да преминат проби за ковид преди качване, да носят маски на борда от самото начало и да съблюдават обществената отдалеченост.
 Още 60 души с ковид на круизен транспортен съд в Япония Още 60 души с ковид на круизен транспортен съд в Япония
Още 60 души, които са на борда на поставения под карантина круизен транспортен съд „ Diamond Princess “ край крайбрежията на Япония, са ди...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР