Пътни полицаи от Пловдив задържаха трафикант на незаконно влезли в

...
Пътни полицаи от Пловдив задържаха трафикант на незаконно влезли в
Коментари Харесай

Каналджия подхвърли 400 лева подкуп на полицаи

Пътни служители на реда от Пловдив задържаха трафикант на нелегално влезнали в страната чужденци.

Около 10.00 ч. в неделя, в региона на село Цалапица на автомагистрала „ Тракия “ - посока София, патрулиращ екип на бранш „ Пътна полиция “ спрял за инспекция лек автомобил „ Мерцедес “ с бургаска регистрация. Колата управлявал 48-годишен мъж, който с цел да избегне по-нататъшна полицейска инспекция, дружно с персоналните си документи оставил в служебния автомобил и сумата от 400 лв., оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Шофьорът неотложно бил арестуван, а за случая - известена дежурна оперативна група от ОДМВР – Пловдив.

В хода на осъществен оглед на място в багажното поделение на „ Мерцедес “-а униформените разкрили три малолетни момчета – чужденци, пребиваващи на територията на страната без документи за идентичност и определили се за сирийски жители. Тримата са настанени в Миграционен център.

Срещу 48-годишния мъж е формирано бързо произвеждане и с разпореждане на Окръжна прокуратура – Пловдив през днешния ден той е притеглен като обвинен за закононарушения по член чл. 304а вр. член 304 алинея 1 и по член чл. 281 алинея 2 вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР