Пътни блокади, демонстрации и други форми на протест се провеждат

...
Пътни блокади, демонстрации и други форми на протест се провеждат
Коментари Харесай

Пътни блокади и демонстрации парализираха Каталуния

Пътни блокади, демонстрации и други форми на митинг се организират през днешния ден в Каталуния като част от стачните дейности против суровия отговор, който полицията даде на референдума за самостоятелност в неделя, осведоми ДПА.
General strike goes on: highways stopped by the people in
— Help Catalonia (@CataloniaHelp2) Според органите за надзор на придвижването 24 обособени митинга са блокирали няколко пътни артерии , създавайки тапи, които стигат до 10 километра. В каталунската столица Барселона публичният превоз няма да се движи през по-голямата част от деня, а едноименният футболен клуб анулира тренировките си.
A thousand people Backwards to the Spanish police station in Northern Barcelona city
— Help Catalonia (@CataloniaHelp2) Общата стачка, оповестена от синдикатите, към този момент не е засегнала работата на интернационалното летище " Ел Прат " в Барселона , съобщи ТАСС. Авиовъзелът работи обикновено и досега не са регистрирани никакви произшествия, уточни Държавната работа за ръководство на летищата.
Happening now: Barricades and demos during general strike day in. Against state and police repression.
— th1an1 (@th1an1) Въпреки това на пасажерите се предлага да ревизират статута на полета си и авансово да възнамеряват по какъв начин да се придвижат до летището. Международното летище в Барселона е второто по величина в Испания след мадридското и през 2016 година обслужи рекордните 44,1 милиона пасажери.

По обед в каталунската столица ще бъдат положени цветя край публичните здания , които бяха " атакувани " от полицията в неделя при опита на централните управляващи да попречат те да бъдат употребявани като изборни секции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР