Пътната обстановка в страната е нормална към момента, очаква се

...
Пътната обстановка в страната е нормална към момента, очаква се
Коментари Харесай

Инцидентите тази нощ: Заради алкохол, но без загинали

Пътната конюнктура в страната е естествена все още, чака се по-засилен трафик в следобедните часове. Очаква се засилен трафик в региона на Благоевград. На място екипи ще контролират колите при потребност. Пътищата са проходими и почистени в цялата страна. Това съобщи на брифинг контрольор Лъчезар Близнаков от отдел „ Пътна полиция “ към Главна дирекция „ Национална полиция “.

Ограниченията остават за товарни коли над 12 т в Троянския проход.

" Водачите би трябвало да знаят, че инспекциите за алкохол са засилени с днешния ден ", сподели още той и добави, че ще се следи и за висока скорост.

" От 18ч. през вчерашния ден до тази заран са станали 7 ПТП. В новогодишната нощ няма починали на пътя. Въпреки това има произшествия след приложимост на алкохол. 23-годишен, седнал зад кормилото с 1.82 алкохол в кръвта, се е преобърнал край Хисаря. Младежът е бил ранен и откаран в болница. Друг лидер, също използвал алкохол над 1.7, е аварирал в Хасково. Над 50 пияни водачи зад кормилото са хванати през последното денонощие ", добави инсп. Близнаков, представен от novini.bg.

Сред другите пътни произшествия от новогодишната нощ е и блъснат пешеходец в региона на " Орлов мост ".

" Над 2300 са административни ограничения са наложени през празничните дни. Повечето от произшествията за денонощието са станали в резултат на приложимост на алкохол ", разкри още инспекторът от " Пътна полиция ".

" Преди няколко часа е имало и сдърпване сред защита и гости на столично заведение. Вследствие на спречкването един от клиентите е седнал пийнал зад кормилото и е блъснал двама охранители и други четирима пред заведението. Над 0.5 е отчел дрегерът. Инцидентът е от 6 часа сутринта, а ранените са настанени в болница. Уточнява се дали охранителите са били блъснати съзнателно ", завърши инспектор Лъчезар Близнаков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР