Пътната обстановка тази сутрин е усложнена заради ниска видимост. На

...
Пътната обстановка тази сутрин е усложнена заради ниска видимост. На
Коментари Харесай

Шофьорите да внимават, мъгла намалява видимостта

Пътната конюнктура тази заран е усложнена поради ниска видимост. На места в низините и котловините има мъгли. Според прогнозата с напредването на деня те ще се разсеят, само че ще остане най-вече облачно.

След обяд от запад облачността ще стартира да понижава. В Източна България ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 3° и 8°, около Дунав по-ниски – към 0°, в София към 4°. Над Черноморието облачността ще бъде забележителна. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 4° и 7°. Над планините също ще има забележителна облачност, само че ще е съвсем без превалявания.

От Пътната полиция предизвестяват през целия месец водачите да бъдат извънредно деликатни, когато пътуват. Съветите са да се съблюдава отдалеченост, както и шофиране със скорост, която ще разреши съответна реакция при рискова обстановка.

Пешеходците също да се движат деликатно, да пресичат единствено на избраните за това места и то, откакто се огледат. В никакъв случай да не вършат опити за секване, в случай че светофарът алармира в жълто, показват още от полицията. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР