Пътната настилка в някои райони в Кючук Париж е под

...
Пътната настилка в някои райони в Кючук Париж е под
Коментари Харесай

Лунен пейзаж в Кючука: Дупки кратери пукат гуми, кривят джанти и поглъщат шахти

Пътната настилка в някои региони в Кючук Париж е под всякаква рецензия. Така разказва пътищата в квартала, мъж, който от години живее там. Някои от основните булеварди и улици наподобяват покъртително, а зейналите дупки затрудняват придвижването и нанасят вреди на огромна част от колите.

Съвсем неотдавна TrafficNews разгласява публикация по отношение на вредите по коли след попадане в някои от най-големите дупки в квартала. Читатели ни осведомиха, че по пътищата можем да открием даже и още по-големи и дълбоки.

Решихме да проверим в какво положение са останалите улици, за които жители са алармирали и настояват, че са в плачевен тип. В някои елементи по бул. „ Александър Стамболийски”, безусловно зейват ями, които са дълбоки близо 7-8 см.

Един от най-големите кратери на булеварда се намира тъкмо пред пандиза. На мястото има шахта, която пропада, а дружно с нея се свлича и пътят, който е напукан и се е образувала голяма дупка. Да преминеш оттова без да натрошиш колата си наподобява същински шанс, разясняват преминаващите.

„ Не стига, че би трябвало да прекосяваме с нараснало внимание отсам, с цел да не си разбием колите ами и на всичкото от горната страна, когато вали дъжд, водата не се оттича и булевардът замязва на езеро. Някакъв смут е, всеки минава отсам и не се обръща внимание, а дупката става все по-голяма”, сподели мъж, който минава всеки ден оттова.

Оказа се, че това не е единствената яма, която притегли нашето внимание. По целия бул. има дупки, които са дълбоки от 4 до 8 см, а даже и повече. На бул. „ Никола Вапцаров” ситуацията не е по-добро. Там преди седмици наш четец попадна в дупка, която нанесе огромни вреди по автомобила му. След наша обява за случката, единствено няколко дни по-късно дупката беше запълнена, дружно с още няколко наоколо до нея.

Запълването на дупки в града след наши изявления стартира да се трансформира в наклонност, ще забележим какъв брой време ще отнеме на администрацията да реагира и да оправи дупките, които трошат колите ни.

Дупки на бул. " Александър Стамболийски "











Дупки на бул. " Никола Вапцаров "





Дупки на ул. " Димитър Талев "



Дупки на ул. " Братя Бъкстон "



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР