Пътна помощ е услуга за помощ на хора попаднали в

...
Пътна помощ е услуга за помощ на хора попаднали в
Коментари Харесай

Пътна помощ – Изкупуване на автомобили – Изкупуване на коли

Пътна помощ е услуга за помощ на хора попаднали в бедствия, произшествие или повреди по време на пътешестване с автомобил или други пътни транспортни средства. В сходна услуга се включват действия като: репатриране на развален автомобил посредством особено обособено МПС с платформа, лебедка, кран, вилица (за транспорт на транспортно средство с развалена ходова част или изчезнали колела или гуми), платформено ремарке, изтегляне от камион с кука на макара, снабдяване на консумативи, авточасти, ремонт на ППС на място, доставка на хранителни запаси, издърпване от канавки, снежни преспи и други.

Автоморгата съставлява огромен комплекс от изоставени и развалени коли, чиито работещи елементи се продават за приложимост в други коли, а неизползваемите елементи се претопяват и преработват.

Удобството на автоморгата е в това, че нормално там биват разглобявани цели коли и човек може да откри и закупи за автомобила си съвсем всичко – от копче за контролиране на осветлението на таблото до цялостен заден мост. Предимство е и това, че частите са истински, само че на доста по-ниски цени от елементарен автосервиз, тъй като са втора ръка. Собствениците на автоморги оферират изкупуване на коли.

Коли за скрап е бизнес при който дадена компания или човек изкупува остарели и ненужни леки и тежки коли като нормално цената варира от 200 до 1000 лв. според от компанията покупател, а и от колата, която се предлага за продажба. Продавача печели, тъй като получава пари за остарял автомобил, а също по този начин и специфична записка, с която удостоверява, че той не е притежателя на колата и няма да заплаща налози за нея пред КАТ Купувача в това време печели тъй като той по-късно продава частите на колата на нуждаещите се от специфични елементи за ремонт на колите си. Собствениците на автоморги оферират изкупуване на коли.

Спонсорирано наличие

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР