Пътна полицияотчита значително увеличение в броя на водачите, шофирали в

...
Пътна полицияотчита значително увеличение в броя на водачите, шофирали в
Коментари Харесай

280 000 шофьори засече полицията с превишена скорост в Столична община от началото на 2023 г.

" Пътна полиция " регистрира доста нарастване в броя на водачите, карали в бус ленти в София, осведоми Българска национална телевизия. Над 400 водачи са глобени за такова нарушаване от началото на годината. За предходната година случаите са към 100, заяви комисар началникът на отдел " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи Николай Крушарски.
 
" На фона на огромния трафик в София не можем да кажем, че има повече извършители, просто контролът от страна на полицията е засилен, също така се употребяват и камерите на Столична община ", изясни той. Материалите за откритите нарушавания от чиновниците на Столичната община се изпращат към Столична дирекция на вътрешните работи, а полицията открива притежателя и му постанова санкция.
 
Санкцията е за шофиране в бус лента е 50 лева Глобите се връчват незабавно и има много огромна събираемост, като водачите нормално заплащат вна момента. Над 280 000 водачи са засечени да се движат с превишена скорост в София и останалите обитаеми места в Столична община. Ръстът на връчените санкции спрямо 2022 година е съвсем двоен, разясни комисар Крушарски.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР