Пътна блокада в Пловдив - затвориха за ремонт подлеза на

...
Пътна блокада в Пловдив - затвориха за ремонт подлеза на
Коментари Харесай

Ремонт затвори за пет месеца натоварен подлез в Пловдив

Пътна обсада в Пловдив - затвориха за ремонт подлеза на ул. " Гладстон ", който е една от главните връзки в центъра. Реконструкцията му е част от огромния план за видоизменение на площад " Централен ". От през днешния ден затворен за придвижване е още един основен сектор - Брезовско шосе. Поредните затворени пътни връзки сътвориха напрежение и безпорядък измежду водачите в Пловдив.

Пловдив

Затворен за придвижване през идващите пет месеца е сектора на улица " Гладстон " от улица " Преслав " до кръстовището на улица " Петко Д. Петков ". Още първия ден доста от водачите останаха сюрпризирани и бяха пренасочвани от обходни направления.

За пет месеца оборудването ще бъде ремонтирано главно. Реконструкцията е първият стадий от огромния ремонт на площад " Централен " в Пловдив.
Инж. Борислав Кръстев - шеф Общинско дружество " Организация и надзор на придвижването ": Ще се разкрие структурата. В взаимозависимост от нейното положение същата ще бъде укрепена градивно. Ако е в положително положение ще се премине към нейното саниране. Ще се постави хидроизолация от горния слой и в следващ миг ще бъдат възобновени структурите на осветяване и всичко останало.
Заради ремонта е изменен краткотрайно маршрута на две от автобусните линии - с номера 10 и 66. Те към този момент се движат по булевардите " Източен " и " Шести септември ".

Промяната е изписана на електронните табла на всяка една от автобусните спирки в този сектор. Ако ремонтните действия приключат по-рано, подлезът ще бъде отворен за придвижване преди крайния период.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР