Пътищата за доставка на газ не са много. Турция е

...
Пътищата за доставка на газ не са много. Турция е
Коментари Харесай

Карадайъ: Пътищата за доставка на газ не са много

Пътищата за доставка на газ не са доста. Турция е една от страните, която играе значима роля за това и е значимо да имаме контакти. Това разгласи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията след онлайн съвещание на Централния съвет, представен от Нова тв.

На него са били разисквани тематиките, свързани с предварителните парламентарни избори на 2 октомври, както и подготовката за вота. Определен е бил съставът на Централния избирателен щаб, който ще се управлява от самия ръководител на Движение за права и свободи. В него влизат още членове на Централното оперативно бюро и на Централния действен съвет на младежкото Движение за права и свободи.

„ Централният ни съвет проучва настоящата политическа обстановка по райони, тъй като сме в предизборна обстановка. Основният предмет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на претенденти и съответните решения, свързани с изборите. Едното от решенията е Движение за права и свободи да се яви независимо на изборите”, заяви Карадайъ.

По думите му не се обрисува в идващия парламент да има еднопартийно ръководство.

„ Мисля, че от 2009 година Движение за права и свободи доста тъкмо и ясно е дефинирало в разнообразни интервали от време в каква обстановка се намира България и каква е политическата картина. От 2016 година на всеослушание Движение за права и свободи приканва за нормалност в политиката като доста тъкмо и ясно сме дефинирали какво визираме под това”, разяснява той.

„ Призивът ми е към всички симпатизанти на Движение за права и свободи и всички структури доста съществено и отговорно да се отнесем към тези избори, тъй като България има потребност от Движение за права и свободи, в случай че щете даже и във властта, с цел да има сигурност, непоклатимост и превъзмогване на кризите”, безапелационен беше водачът на партията.

Той поздрави служебния кабинет за сформирането на междуведомствения спешен щаб за преодоляване на рецесията в енергетиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР