Пътищата на Нуно Томаш и ЦСКА се разделят, пише „Тема

...
Пътищата на Нуно Томаш и ЦСКА се разделят, пише „Тема
Коментари Харесай

ЦСКА ще разкара ненужен португалец

Пътищата на Нуно Томаш и ЦСКА се разделят, написа „ Тема Спорт “. Португалският бранител по този начин и не се причисли към лагера на тима в Турция и няма да продължи кариерата си при " алените ", макар че договорът му с клуба е до 30 юни 2022 година. През предходната година, от март до ноември, Томаш изкара интервал като преотстъпен във финландския КуПС Куопио, а в края на 2020-а наемът му изтече и се очакваше той да се завърне на " Армията ".

Във Финландия 25-годишният португалец изигра 17 мача за състезание, 1 за купата на страната, 1 в квалификациите на Шампионската лига и още 3 в пресявките за Лига Европа, само че управлението на КуПС реши да не го задържи за непрекъснато.

Очакванията бяха Нуно Томаш да замине за подготвителния лагер в Турция, само че очевидно в ЦСКА не имат намерение да залагат повече на него и са го уведомили, че не попада в проектите на Бруно Акрапович. Централният бранител към този момент си търси нов тим.

Договорът на Томаш ще бъде разтрогнат в околните дни. Португалецът изигра общо 24 мача с алената фланелка, като дебютира под управлението на Любослав Пенев, а последния си дуел за ЦСКА записа при Люпко Петрович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР