Пътищата на Джером Синклер и ЦСКА се разделят след края

...
Пътищата на Джером Синклер и ЦСКА се разделят след края
Коментари Харесай

ЦСКА се разделя с още един чужденец

Пътищата на Джером Синклер и ЦСКА се разделят след края на сезона. " Червените " няма да задържат 24-годишния англичанин, който играе на " Армията " като преотстъпен от Уотфорд. Наемът му изтича в края на месеца и дясното крило ще се завърне на Острова, написа „ Тема Спорт “.

Юношата на Ливърпул не съумя да се наложи в ЦСКА, въпреки да взе участие общо в 22 мача - 14 срещи и 1 попадение за шампионата, още 4 с два гола за купата, както и 4 мача в Лига Европа, в които разочарова. От " Армията " няма да вършат действия за неговото привличане за непрекъснато. Една от аргументите е и високата му заплата, освен това на статут на запаса.

В Уотфорд би трябвало да се прибере и Адалберто Пеняранда, който бе взет чартърен дружно със Синклер. Венецуелецът обаче завърши предварително с " алените " след идването на Любослав Пенев. От 23 април халфът се лекува от травма в Мадрид. Пеняранда игра единствено в 9 мача за ЦСКА, без да означи гол. И той и Синклер към този момент са наясно, че няма да останат на " Армията " за идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР