Пътищата на Академик Пловдив и сръбския център Неманя Бешович се

...
Пътищата на Академик Пловдив и сръбския център Неманя Бешович се
Коментари Харесай

Академик се раздели с най-високия център в НБЛ

Пътищата на Академик Пловдив и сръбския център Неманя Бешович се разделиха. Двете страни се споразумяха за анулиране на контракта посред им по взаимно единодушие.

Сърбинът бе най-високият баскетболист в НБЛ - 220 сантиметра. Той обаче по този начин и не можа да пасне на бързия и нападателен жанр, изповядан от Академик. Гардовете на отбора също не съумяха да го включат дейна в играта и това е повода той да бъде освободен.

Бешович записа общо 23 мача за пловдивчани в НБЛ и Балканска лига и вкара приблизително по 10.6 точки на мач. В тях той има приблизително единствено по3.9 битки, която е извънредно незадоволително за поста, на който играе.

" Благодарим на Бешович, че оказа помощ на отбора да доближи до втората фаза в Балканската лига и му пожелаваме здраве и бъдещи триумфи ", споделиха в коментар от клуба.

В най-скоро време от Академик ще би трябвало да намерят пойнт гард и тежка крило, в случай че не желаят триумфите им през предишния сезон (трето място в НБЛ и край за Балканска лига)да останат единствено спомен.
Свързани вести 219-сантиметров сръбски център укрепва Академик под коша Ялова пукотевица и вяла битка под коша провалиха Академик в Самоков
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР