Пътища, които са за основен ремонт, са възлагани като текущи.

...
Пътища, които са за основен ремонт, са възлагани като текущи.
Коментари Харесай

Четири министерства мъдрят казуса с незаконните пътни строежи

Пътища, които са за главен ремонт, са възлагани като настоящи. Това стана ясно от думите на районния министър Иван Шишков по време на блиц контрола в районна комисия.

Според него не би трябвало да се заобикаля законът. Работна група дружно с МФ,МВР и Министерството на правораздаването взаимно с Министерство на регионалното развитие ще мъдри по какъв начин да се излезе от проблема с заплащането на строителните компании за осъществените противозаконни градежи.

Казусът стартира да става юридически, посочи той. , което прави договорите приети от страната. Освен това компаниите са направили забележителна активност.

Строителните компании са Министър Шишков се притеснява да не се нанесе по-голяма шета на страната, в случай че не им се заплаща. Ще подходим отговорно, увери строителният министър. Амбицията е да се избави осъщественото строителство. Стана ясно още, че в случай че ДНСК наложи наказания, ще има възбрана за прилагане на пътища.

Иван Шишков даде обещание да се отбрани всеки интерес. Той не желае да си затваряме очите за това, което се е случило. По-достойно било да се помогне на страната да излезе от обстановката.
 В бюджета няма пари за пътните поправки от 2020 - 2021
В бюджета няма пари за пътните поправки от 2020 - 2021

На служебния кабинет се пада задачата да откри решение за разплащане на средствата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР